top of page

Äänimaljahoito ja sointukylpy

aanimalja_JAATU_Kaunispaa

Moi!

 

Kyselit eilen äänimaljahoidon vaikutuksia. En muistanut tai osannut yhdistää asianyhteyttä, mutta viime viikolla heräsin äänimaljahoidon jälkeisenä aamuna pirteänä samoin tänä aamuna 😊 monesti aamuisin on nuutunut olo.

 

 Erja

Hoidon jälkeen oli todella rentoutunut ja jotenkin voimaantunut olo. Illalla jo saunassa iski väsymys, siis niin totaalinen että kun pääsin sänkyyn niin nukuin samassa asennossa 8 tuntia. Kiitos! Saat hoitaa uudestaankin.

Katja

Olet hoitajana aivan ihana, lempeä ja turvallinen. Luottamus sinuun syntyy helposti ja minulle tuli heti olo, että täällä saan olla oma itseni, juuri sellaisena kuin sinä päivänä olen.

 

 Että aivan mahtavaa, että olet alkanut tekemään tätä - tulen varmasti vielä monesti uudestaan! Kiitos Janna!

Janka

Äänimaljat rentoutumisen välineenä

Kaipaatko pientä irtiottoa arjesta?  Lepohetkeä kiireen keskellä?

​Omaa aikaa ainaisen suorittamisen sijaan?

 

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi rentouttavaan äänimaljahoitoon tai sointukylpyyn.

Äänimaljahoidossa saat päästää irti kaikesta arkisesta- valita mukavan asennon hoitopöydällä, käpertyä hämärässä viltin alle ja sulkea silmäsi. Olet turvassa, juuri tässä hetkessä. Johdatan sinut äänimaljojen lempeällä soinnilla rentoutumaan. Soitan äänimaljoja kehosi päällä sekä vieressä. Äänimaljahoito saattelee sinut osaksi äänen ja maljojen värähtelyn voimaa, joka vie sinut syvemmälle, valveen ja unen rajamaille.

 

​Sointukylvyssä voit kokea rentouttavan hetken joko kaksin tai kolmen-neljä hengen ryhmässä. Saat mukavan makuupaikan latialla,  teet olosi mukavaksi tyynyjen ja vilttien avulla. Alussa johdatan sinut rentoutumaan sanallisesti. Sointukylvyssä soitan äänimaljoja sekä muita soittimia sekä tilan takaosassa että ympäri huonetta. Äänimaailma luo turvaa ja saattelee sinut lempeään, syvärentoutuneeseen tilaan.

 

Sointukylpy sopii mainiosti myös raskaana oleville tai heille, joille ei suositella äänimaljahoitoa (sydämentahdistimen omaavat, veritukosriski, aktiivinen syöpähoito)

bottom of page