top of page

Access Bars®

Access_Bars_JAATU.jpg
Access_Bars_Mielen_Sopusointu

Access Bars® hoito vaikuttaa sekä kehoon että mieleen, siksi menetelmästä voi olla apua monessa asiassa:

  • keho ja lihakset rentoutuvat

  • stressi lievittyy

  • ahdistuneisuus vähenee

  • unen laatu paranee

  • keskittymiskyky lisääntyy

  • auttaa uuden elämäntilanteen edessä

  • ilon ja energian tunteet lisääntyvät

Jos mielessä myllertää tai kaipaat selkeyttä ajatuksiisi, suosittelen kokeilemaan tätä ihanaa hoitoa. Sopii kaikille, myös lapsille ja raskaana oleville!

Jannan levollinen olemus yhdistettynä kauniiseen huoneeseen kutsui lepäämään.

Syksyn aikana ajatusta kuormittanut stressi alkoi purkautumaan oidon aikana ja hoidon jälkeen ajatus kirkastui, ikään kuin solmut aukenisi.

Kiitos!

Anne

Ihana olo tuli hoidon jälkeen, nukuin yön tosi rauhallisesti, tuntui että ainainen asioiden vatvominen vähentyi nukkumaan mennessä. Aamulla heräsin virkeänä uuteen työpäivään.

 

Rauhallinen läsnäolosi ja kaunis hoitotila tekevät hoidoistasi erittäin miellyttäviä.

Ehdottomasti tulen uudestaan.

Katariina

Access Bars® - ajatuksille tilaa

Acces Bars® hoito on lempeä kosketushoito, jonka aikana saat maata lämmitetyllä hoitopöydällä, vaatteet päällä viltin alla turvassa.


Hoidon aikana käyn hellästi koskettaen läpi pään alueella sijaitsevat 32 pistettä. Nämä pisteet ovat yhteydessä elämän eri osa-alueisiin.

Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin rentoutua ja vastaanottaa hoito!

Acces Bars® hoidon tarkoituksena on vapautua mielesi rajoituksista ja sisäisestä arvostelusta itseäsi kohtaan. Acces Bars® hoidon aikana lisätään omaa tietoisuuttasi, jolloin esimerkiksi päätöksenteko helpotuu. En tuo sinulle hoidossa mitään uutta vaan hoito perustuu siihen, että sinulla on jo kaikki se tieto, minkä tarvitset. 

Access Bars® hoitoa voikin kuvata aivojen kovalevyn tyhjennykseksi. Hoito poistaa mielestäsi kaiken turhan- sen, mikä ei enää palvele sinua tässä hetkessä. Loput järjestellään uudelleen, jollon ajatus selkenee ja voit vapautua mieltäsi rajoittavista uskomuksista, ajatuksista ja asenteista.

 

Hoito on vähintäänkin rentouttava, hetki tunnelmallisen hoitohuoneeni hämärässä, oman itsesi äärellä. Vaikutukset ovat usein merkityksellisiä, hoidon vaikutus jatkuu vielä myös seuraavina päivinä.

bottom of page