top of page

Levon Voima- retriitti
20.-22.9. ja 15.-17.11.2024

Bugøynesissä, Pohjois-Norjassa

Levon-Voima_retriitti

Levon Voima -retriitti tarjoaa sinulle mahdollisuuden syventyä kehon ja mielen hyvinvointiin lempeiden jooga- ja meditaatioharjoitusten ja rentouttavien äänimaljojen avulla.  Ympäröivä Jäämeren luonnon kauneus ympärilläsi auttaa luomaan harmonisen yhteyden itseesi.

 

 Tervetuloa matkalle kohti sisäistä tasapainoa Levon Voima -retriitille.

Lempeydellä, Janna

Kaunispään huipulla

Retriittien sisältö

Levon Voima -retriitti sisältää sekä lempeitä mielen ja kehon harjoituksia että vapaa-aikaa, jolloin voit nauttia pohjoisen karun kauniista luonnosta tai vaikka lukea hyvää kirjaa kotoisassa majoituksessa.

Syksyn 2024 retriittien teemat

Syyskuun retriitin teemana on Sisäinen rauha ja marraskuussa keskitymme Oman voimasi löytämiseen.

Tutustu juuri julkaistuihin tarkempiin tietoihin ja ohjelmaan alta! 

Restoratiivinen jooga_retriitit

Etkö pääse tällä kertaa mukaan? Klikkaa alta ja tilaa 2-3 kertaa kuukaudessa lähettämäni Hyvän Mielen kirje.

 

Näin saat ensimmäisenä tiedot uusista retriitetistä ja vinkkejä hyvään oloon!

Ohjelma oli ihanan lempeää ja rentouttavaa. Pidin siitä, että aikataulu oli rento eikä minuutilleen tarkka. Se toi omalta osaltaan lempeyttä päivään.

En olisi uskonut, että ohjelmalla oli niin syvällinen levon vaikutus. Ohjelma oli monipuolinen - oli mielenkiintoista kokea kaikkia eri muotoja mitkä voivat rentoutumista edesauttaa.

En ollut tajunnut tarvitsevani juuri tätä, totaalista arjesta irtaantumista, lepoa ja rentoutumista. Koin retriitin harjoitukset jopa terapeuttisina.

Oman sisimpäni tutkiskelu ja itsensä rakastaminen löysivät aivan uuden tason ja asiat asettuivat mittasuhteisiin. Aivan ehdottomasti yksi tärkeimmistä kokemuksista elämässäni.

Pykeija_edited.png
bottom of page