top of page

Läsnäolon hetket ryhmille

Pysähdytään yhdessä läsnäolon rentouttavaan ja energisoivaan voimaan.
Aikaan, jolloin ei tarvitse suorittaa. 
Meditation

Hellitä huolet harteiltasi

Ja astu hetkeen, jolloin voit päästää irti jännityksistä, kiireestä ja vastuista. Antaa hartioidesi laskeutua ja hengityksesi syventyä, kokea olevasi turvassa. Voit löytää vahvan yhteyden itseesi ja tuntea kaiken olevan niin kuin kuuluukin -  juuri tässä hetkessä.

 

Jotta voimme voida hyvin, on tärkeää antaa aikaa myös levolle ja rauhoittumiselle. Ajalle, jossa voimme olla hetken ilman rooleja tai titteleitä.

 

Levon ja läsnäolon kautta voimme ammentaa uutta voimaa niin toisistamme, luonnosta ja rentoutumisesta. Löydä uutta energiaa Lapin luonnosta - se on luonnostaan voimakas, kuten sinäkin.

Rentouttavat ja energisoivat palveluni ryhmille ovat varattavissa Inarin ja Utsjoen alueella (muut Lapin alueet erillisen sopimuksen mukaan). Ryhmille suunnatut palvelut sopivat hienosti niin ystäväporukan yhteiseen hyvinvointihetkeen, ohjelmaksi juhlaan ja arkeen, tai yhteisen ajan nauttimiseen läheisten kesken.

Katso alta esimerkit palveluista ryhmille. Palveluita voi myös yhdistää tarpeiden mukaan, joten pyydäthän tarjouksen ja kerrot toiveistanne. Huomioithan myös, että uniikit hetket muotoutuvat aina omien tarpeidenne mukaan juuri siinä hetkessä.

Palvelut ryhmille

Rumpurentoutus Kaunispäällä
keskiyön aurinko Kaunispäällä
bottom of page