top of page

Kuinka saada unelmiesi vaatekaappi 7 päivässä

Päivitetty: 5. elok. 2022
Kaappisi on täynnä vaatteita, joita et käytä. Aamulla et löydä niitä vaatteita, joita tarvitset. Kaappiin on mahdotonta pinota mitään siististi koska se on liian täysi. Vaateet ovat ryppyisiä ja ovat jo löytämässä tietänsä lattialle, tasoille, tuolille....


Kuulostaako tutulta?


Itse kamppailin samojen asioiden kanssa. Etsin keinoja karsia vaatekaapin sisältöä niin, että jäljelle jäivät vain ne vaatteet, jotka oikeasti sopivat tämänhetkiseen elämäntapaani. Tein oman kaappaukseni kohta 2 vuotta sitten. Nyt nautin puolityhjästä vaatekaapista ja sesonkien mukaan järjestetyistä, toisiinsa yhteensopivista vaatteista.

Ratkaisu!


Nyt pääset aloittamaan uuden vuoden puhdistamalla vanhat energiat nurkista vatteiden muodossa. Olen nimittäin kerännyt toimivimmat vinkkini ja luonut niistä sinulle 7 päivän minikurssin - vaatekomeron kaappauksen!


Mukaan tälle ilmaiselle kurssille pääset klikkaamalla tästä. Voit aloittaa kurssin silloin kun sinulle parhaiten sopii. AIkaa sen suorittamiseen on hyvä varata puolesta tunnista kahteen tuntiin per päivä, riippuen tietysti suuresti tilanteestasi ja itsellesi asettamistasi tavoitteista.


Postaan myös blogiini tähän kurssiin liittyen lisämateriaalia 7 päivän ajan alkaen maanantaista. Kurssin aikana esiin nousevia kommentteja, oivalluksia sekä kysymyksiä voit esittää blogin puolella. Löydät myöhemminkin kyseisen päivän lisämateriaalin blogistani helposti tunnuksella #kaappauspäiväx


Tervetuloa mukaan ja intoa matkallesi kohti unelmiesi vaatekaappia!


Comments


bottom of page