top of page

Retriitit
Lapissa, Ivalossa ja Pohjois-Norjassa

Levon Voima retriitti

Levon Voima- retriitti

Kaipaatko hetken lepoa arjesta?

Laskeutumista hiljaisuuteen, tietoiseen läsnäoloon ja rentoutumiseen?

Syyskuussa ja marraskuussa 2024 järjestettävällä Levon Voima- retriitillä pääset hengähtämään Norjan kauniissa luonnossa,  hohtavan Jäämeren äärellä.

Kokoonnumme Bugøynesiin eli pieneen kalastajakylään Pykeijaan. 

Saat meren äärellä hiljentyä hetkeen kuuntelemaan, mitä sinulle aidosti kuuluu. Kohdata tunteesi ja olosi lempeydellä ja rakkaudella.

Viikonlopun aikana teemme erilaisia rentoutusharjoituksia, nautimme äänimaljojen lempeistä soinnuista ja harjoitamme  suorittamisesta irtipäästämistä muun muassa meditaation ja restoratiivisen joogan keinoin. 

Retriitin tarkempi ohjelma ja hinta on nyt julkaistu. Lue lisää painikkeen takaa.

Anna itsellesi lupa eksyä suorittamisesta sivupoluille.

Pohjoisen Rauhaa & Virtaa

Lokakuussa 2024 Ivalossa järjestettävä retriitti tarjoaa täydellisen paikan rentoutua, meditoida ja syventää yhteyttäsi luontoon.

Pohjoisen Rauhaa & Virtaa -retriitti on suunnattu erityisesti sinulle, joka kaipaat elämääsi lepoa, energiaa ja vahvempaa luontoyhteyttä.

Järjestän tämän retriitin yhteistyössä Northern Soulin Reetan kanssa, joka vastaa viikonlopun luontoyhteys- ja maadoitusharjoituksista.

 

Retriitin ohjelma on täynnä rikastuttavia kokemuksia, mutta olemme jättäneet myös runsaasti aikaa itsenäiselle ulkoilulle ja rauhoittumiselle. Voit kävellä metsäpoluilla, istua rantakivillä tai vain olla, antaa luonnon rauhan virrata lävitsesi.

Viikonlopun aikana sinulla on myös mahdollisuus varata itsellesi eri maksusta hyvinvointihoitoja, kuten reiki- tai äänimaljahoitoja. 

 

Retriitin lisätiedot löydät alla olevan painikkeen takaa. Retriitin tarkempi ohjelma ja hinnat julkaistaan lähiaikoina.

Kuura1.jpg
bottom of page