top of page
värianalyysi_ivalossa

Värianalyysi

Hyvinvointia ja hyvää mieltä väreillä!
Löydä omat värisi värianalyysin avulla- näin arkesi muuttuu
helpommaksi ja pirteämmäksi

Kuvittele aamu ilman vaatekriisiä

Heräät uuteen päivään ja tunnet olosi energiseksi ja itsevarmaksi. Tiedät tarkalleen, mitkä värit sopivat sinulle parhaiten, joten voit valita vaatteesi nopeasti ja vaivattomasti. Peilistä katsoo takaisin iloinen ja säteilevä sinä, valmiina kohtaamaan päivän haasteet. Tämä säästää aikaa ja vähentää stressiä, antaen sinulle mahdollisuuden keskittyä aamussasi tärkeämpiin asioihin.

Värianalyysi vuodenaikajaottelun mukaisesti tarjoaa keinon ymmärtää, mitkä värit korostavat parhaiten omia, luonnollisia värejäsi.  Oikeat värit saavat ihosi hehkumaan ja tuntemaan olosi itsevarmaksi ja energiseksi.

Käytän värianalyysissäni vuodenaikajaottelua, jossa jokainen vuodenaika – kevät, kesä, syksy ja talvi – on jaettu vielä kolmeen eri asteeseen vaaleammasta tummempaan. Tämä tarkkuus takaa, että löydämme juuri sinulle sopivat värit.

Woman

Värivartti

Olemme mukana Inariviikoilla!

 

Keskiviikkona 24.7. klo 11-16 sinun on mahdollista tulla ajanvarauksella pikavärianalyysiin eli värivarttiin.

 

Värivartissa määrittelen ihonvärisi perusteella oletko väripersoonaltasi lämmin vai viileä. Värivartissa emme ehdi määrittää värivuodenaikaasi.

Osallistuessasi värivarttiin Inariviikoilla, voit kuitenkin varata itsellesi edullisemmalla hinnalla ajan täydelliseen värianalyysiin.

Värivartissa 24.7. käyneille värianalyysi hintaan 169 e (norm. 199 e)

värianalyysi_inariviikoilla

Värivartin hinta 15 e.

Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä ajan varannutta.

värianalyysi_ivalo_edited.png

Värit voidaan jakaa lämpimiin ja kylmiin sävyihin. Syksyn ja kevään värit ovat lämpimiä, kun taas kesän ja talven värit ovat kylmiä.

Kevät ja talvi loistavat kirkkaina sävyinä, jotka tuovat energiaa ja eloisuutta. Syksy ja kesä taas hehkuvat murretuissa, pehmeissä väreissä, jotka luovat rauhallisen ja harmonisen tunnelman.

värianalyysi_ivalo_syksy_edited.png

Oikein valitut värit korostavat parhaita puoliasi

Voitko kuvitella tunteen, kun astut ulos ovesta ja tiedät, että näytät hyvältä – ei vain siksi, että olet valinnut kauniit vaatteet, vaan siksi, että ne heijastavat juuri sinun parhaita puoliasi. Värien voima on merkittävä: oikeat sävyt voivat nostaa mielialaa, lisätä itsetuntoa ja tuoda iloa jopa harmaimpiin päiviin. Värit eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan ne myös saavat sinut tuntemaan olosi hyväksi.

Ne tuovat iloa ja energiaa päiviin, jolloin taivas saattaa olla harmaa ja mieli alakuloinen.

Värianalyysi on myös ekoteko 

Värianalyysi auttaa myös vaatteiden ostamisessa. Kun tiedät, mitkä värit korostavat parhaiten omia sävyjäsi, vältyt hutiostoksilta ja voit keskittyä hankintoihin, jotka täydentävät vaatekaappiasi ja heijastavat persoonallisuuttasi.

Kuvittele tunne, kun löydät juuri oikean sävyisen vaatteen, joka istuu täydellisesti ja sopii vaatekaappisi muihin vaatteisiin. Voit yhdistellä vaatteitasi luoden näin pienestäkin vaatemäärästä lukemattomia uusia yhdistelmiä -  koska kaikki vaatteet sopivat sävyltään toisiinsa. Se tunne, kun tiedät tehneesi oikean valinnan, tuo iloa ja tyytyväisyyttä.

 

Värianalyysi on myös ekoteko – kun vältyt vääriltä hankinnoilta, vähennät turhaa kulutusta ja säästät näin ympäristöä ja rahaa.

Värianalyysistä on iloa joka ikinen päivä loppuelämäsi ajan

Oikeat värit eivät ainoastaan piristä päivääsi, vaan voivat myös parantaa hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Väreillä on voimaa – ne voivat lisätä itsetuntoasi, vähentää stressiä ja tuoda positiivista energiaa elämääsi. Värianalyysi on investointi itseesi ja hyvinvointiisi, ja se on lahja vuoden jokaiselle päivälle koko loppuelämäsi ajan. Värit eivät nimittäin muutu, vaan olet sama värivuodenaika läpi elämäsi.

Tervetuloa värianalyysiin! Teen värianalyysejä Ivalossa sekä sopimuksen mukaan myös lähikunnissa.

 

Ota yhteyttä ja varaa aika omaan värianalyysiin – yhdessä löydämme juuri sinulle sopivat värit!

bottom of page