top of page

Minusta

Haluan auttaa sinua ottamaan askeleen kohti arkea, jossa voit hyvin. Jokaisen elämäntilanne on yksilöllinen, joten tärkeintä on löytää juuri sinulle sopivat keinot, joilla voit lähteä toteuttamaan omannäköistä elämää. 

Terveysongelmat saivat etsimään itsehoitokeinoja - ja omannäköistä elämää.

Useiden vuosien ajan tein käsitöitä myyntiin vain päätyöni ohessa. Pahenevat stressin ja iän tuomien muutosten aiheuttamat terveysongelmat saivat minut kuitenkin tutkimaan mielenkiinnolla erilaisia itsehoitomenetelmiä.

 

Aloitin joogan ja akupunktiohoitojen avulla löysin kiinalaisen lääketieteen, joista ryhdyin jakamaan tietoa myös muille blogissani. Tutkimisen ja opiskelun myötä tietoa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä erityisesti rentoutumisen, läsnäolon ja levon merkityksestä alkoi karttumaan runsaasti - ja samalla oman polkuni suunta alkoi hahmottua.

 

Vuosi 2022 oli minulle käänteentekevä, sillä olin tuona vuonna useampaan otteeseen sairauslomalla. Se osoittautui hyväksi ajaksi pohtia omaa elämääni, ja sitä mitä oikeasti haluan tehdä. Olennaisinta oli huomata, että kun päivätyöni aiheuttama stressi oli poissa, olin kuin eri ihminen. Ja se tuntui hyvältä.

 

Vahvistuksen yrittäjyydelleni sain, kun näin äänimaljakurssimainoksen. Silloin tiesin, että elämäni polku on todella vaihtamassa suuntaa. Tästä on tulossa minun, omannäköinen, elämäni. Tämän jälkeen olen kouluttautunut niin restoratiivisen joogan, kokonaisvaltaisenrentoutumisen kuin sensomotoriikankin aloilla.

 

Matkani yrittäjäni on vasta aluillaan, ja toivon, että voin rentoutumisen avulla auttaa myös sinua astumaan kohti lempeämpää, omannäköistä elämääsi.

Janna

Koulutukseni

2024
Sensomotorinen valmentaja
Kokonaisvaltainen rentoutusohjaaja

2023
Restoratiivisen joogan ohjaaja, Levon Lähettiläs
Sound Healing-hoitaja
Reikihoitaja

2022
Access Bars® practitioner
Sointukylpyohjaaja 

Äänimaljahoitaja 

JAATU_Janna_hyvinvointi_edited.jpg

Elämänfilosofiani

Kun ihminen voi hyvin sekä keholtaan että mieleltään, hän luo hyvää energiaa myös ympärilleen. Samoin jos ihminen voi huonosti, hän ei kärsi siitä vain itse. Ajattelen asioiden heijastuvan aina myös lähiympäristöön ja lopulta maailmanlaajuisesti.

Olenkin idealisti ja haaveilen siitä, että voin tekemälläni työllä yksilön hyvinvoinnin eteen lisätä rakkautta, rauhaa ja hyvää energiaa laajalti. Nimittäin kun ihminen on levännyt ja hyvinvoiva, hän kantaa ensin vastuun itsestään ja jaksaa auttaa sen jälkeen myös muita.

Siksi jokainen meistä on tärkeä.

ArvoniJokainen ihminen on arvokas omana itsenään ja saa tulla kohdatuksi juuri sellaisena kuin on. Mikään inhimillinen ei ole minulle vierasta.Olemme jokainen erilaisia, joten minulle on tärkeää yleistämisen sijaan kuunnella aidosti. Siten voin auttaa juuri sinua löytämään itsellesi sopivia ratkaisuja.Pyrin kaikessa toiminnassani niin ympäristön kannalta kuin sosiaalisestikin tekemään parhaimmat mahdolliset valinnat, palveluiden laadusta ja asiakaspalvelusta tinkimättä. Ohjaan aina asiakkaan eteenpäin toiselle asiantuntujalle, mikäli näen siihen tarvetta.

Rakkaus ja lempeys

Yksilöllisyys

Vastuullisuus

Janna_Mielen_Sopusointu
bottom of page