top of page

Reiki ja energiahoidot

JAATU_hoito.jpg

Muut energiahoidot

Chakrapuhdistus ja tasapainotus

Kehomme seitsemän päächakraa eli energiakeskusta voivat kerätä itseensä negatiivista energiaa esimerkiksi ympäristöstä, ne voivat tukkeutua tai toimia muutoin vaillinaisesti. 

'Hoidon aikana käyn äänimaljojen kanssa läpi chakrasi. Mikäli huomaan tukkeumia tai huonoa energiaa, puhdistan chakran äänimaljan avulla, jonka jälkeen kanavoin chakraan uutta, puhdasta energiaa.

Tarvittaessa myös tasapainotan chakrat.

Ääni- ja kosketushoito

Äänellä on kyky ja ominaisuus palauttaa mielen ja kehon tasapaino. Näin keholla on mahdollisuus parantua stressin aiheuttamista terveyshaasteista.

Tässä hoidossa käytetän sekä eri instrumenttien että omaa ääntäni purkamaan sinusta stressiä sekä mielen ja kehon jännityksiä. Sinun ei tarvitse osata eikä tehdä mitään, saat vastaanottaa hoidon lämpimässä, viltin alla hoitopöydällä maaten.


Hoidossa voin esimerkiksi soittaa instrumentteja kehollasi tai akupisteillä. 

 

Kosketus yhdistettynä musiikkiin on syvärentouttavaa ja edesauttaa kehon omia paranemisprosesseja käynnistymään.

Reiki energiahoito

Reikihoito on kokonaisvaltainen, kehoa ja mieltä tasapainottava ja hyvinvointia edistävä menetelmä. Reiki on hyvä hoitomuoto jos koet kipuja, väsymystä tai jos mutten vain haluat elämääsi lisää energiaa ja tasapainoa.

Reiki- energiahoidossa välitän sinulle maailmankaikkeuden korkeaa elämänenergiaa käsieni kautta. Käsittelen kehosi energiakeskuksia tasapainottaen ja puhdistaen mahdollisia tukoksia. Samalla kehosi tasapainottuu ja voi näin parantaa itse itseään.

Hoidon alussa on pieni aika keskustelulle, jonka jälkeen saat asettua lämmitetylle hoitopöydälle. Olet turvassa viltin alla, leväten ja vastaanottaen antamani hoidon.

Kosketan sinua käsilläni tai pidän käsiä hiukan irti kehostasi ja annan universaalin energian virrata käsieni kautta sinuun. Energiavirtauket voivat tuntua lämpönä, viileytenä tai esimerkiksi kihelmöintinä. Reikihoito koetaan hyvin rentouttavana ja saatat jopa nukahtaa hoidon aikana.

Hoidon jälkeen saat heräillä rauhassa, nautimme yhdessä vettä tai teetä ja voit halutessasi jakaa kokemuksiasi hoidosta.

Reikiin voi myös yhdistää äänimaljat.

bottom of page