top of page

Äänimaljakurssien peruutusehdot

Peruutusmaksut

Jos peruutat osallistumisesi myöhemmin kuin 7 vrk ennen kurssia, tulee maksettavaksesi koko kurssin hinta, ellemme löydä tilallesi toista osallistujaa. Tämä siksi, että näin lähellä kurssin alkua on haastava löytää tilallesi enää toista henkilöä. Voit tietenkin myös itse etsiä tilallesi uuden osallistujan.

Peruutuksen katsotaan tulleen voimaan silloin, kun peruutusilmoitus saapuu sähköpostitse osoitteeseen janna@mielensopusointu.fi

Jos osallistumista ei peruuteta eikä osallistuja saavu paikalle, peritään ilmoittautuneelta koko osallistumismaksu.

Äkillisen sairastapauksen sattuessa voidaan osallistuminen siirtää seuraavalle mahdolliselle kurssille.

Paikan luovuttaminen toiselle henkilölle

Sinulla on oikeus koska tahansa ennen kurssia luovuttaa paikkasi toiselle henkilölle. Ilmoitathan henkilön vaihdoksesta viipymättä. Tällaisessa tapauksessa peruutusmaksua ei peritä.
Autan myös mahdollisuuksien mukaan löytämään tilallesi toisen osallistujan. Vastuu osallistumismaksusta kuuluu kuitenkin sinulle, kunnes olemme sopineet paikan luovuttamisesta.

Kurssin peruuntuminen

Jos estyn järjestämästä kurssia oman sairastumisen tai tapaturman, lähiomaiseni vakavan sairauden, tapaturman tai kuoleman tai muun odottamattoman syyn (nk.  force majeure -tilanteet) takia, ilmoitan peruuttamisesta välittömästi esteen ilmaannuttua.

Tapauksissa, joissa joudun itse peruuttamaan retriitin, mitään maksuja ei luonnollisesti peritä.

Verkkokurssin peruutusehdot

 Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse.

Verkkokurssin oston yhteydessä asiakas kirjautuu sivustolle ja verkkokurssin sisällöt avautuvat heti.

Kurssit ovat käytettävissä heti oston jälkeen, eikä niissä ole peruutusoikeutta, koska sisällön toimittaminen alkaa heti. Ostaessaan verkkomateriaalin peruutusoikeutta ei ole, koska asiakas saa verkkotuotteen heti käyttöönsä.

Hyväksymällä nämä ehdot, hyväksyt samalla, että digituotteissa peruutusehto poistuu samalla hetkellä, kun teet verkkotuoteostoksen. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, tuotteiden osto tulee keskeyttää. 

bottom of page