top of page

Vastuullisuus

Kerron aina avoimesti tekemistäni hoidoista. Energeettiset hoidot eivät korvaa perinteistä lääketieteellistä hoitoa vaan rinnakkain käytettynä ne tukevat hyvin toisiaan. Rentoutusvalmennus, restoratiivinen jooga sekä sensomotorinen valmennus ovat myös hyviä tapoja hyvinvoinnin tukemiseen muun tarvittavan hoidon rinnalla.

Pyrin kaikessa toiminnassani niin ympäristön kannalta kuin sosiaalisestikin tekemään parhaimmat mahdolliset valinnat, palveluitteni laadusta ja asiakaspalvelusta tinkimättä.

Mikäli et löydä vastausta kysymyksiisi sivuiltani niin otathan yhteyttä. Kerron mielelläni lisää!

Mielen Sopusointu hoitotilanne

Tekemäni äänimalja- ja energiahoidot ovat vaihtoehtoisia hoitoja. Kerron jokaiselle hoitoon tulevalle, että hoito ei ole parannuskeino vaan tukee perinteistä lääketiedettä. Jokaisen hoitosuhteen alussa ja uuden hoitomuodon ensimmäisellä käynnillä käyn aloituskeskustelun, jossa nämä asiat käyvät ilmi.

Hoitojeni päämääränä on tukea ja avustaa kehoa ja hermostoa pääsemään tasapainoon, jolloin keho voi tehdä sitä mitä sen kuuluukin, eli parantaa itse itseään.

En hoida asiakkaita joilla on epärealistisia odotuksia hoidoilta tai jotka kärsivät akuuteista, vakavista sairauksista vaan ohjaan heidät lääkärin tai psykologin palvelujen piiriin.

Hoitohuoneellani keskusteltavat asiat ovat aina luottamuksellisia. Kirjaan itselleni muistiin vain sensomotorisen valmennuksen alkukartoituksen yhteydessä esiin nousseet asiat ja havainnot sekä ohjeistamani harjoitteet.

Hoitohuoneeni on salliva- jokaisella on oikeus tulla sinne omana itsenään ja tulla kuulluksi, nähdyksi ja kohdatuksi lempeydellä ja rakkaudella. 

bottom of page