top of page

Millainen on unelmieni vaatekaappi?

Päivitetty: 13. tammik. 2021
 

Tämä teksti on osa Vaatekaapin kaappaus- Unelmiesi vaatekaappi minikurssia, päivä 1

 

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty- se pätee myös tässä tilanteessa!

Ennenkuin aloitat tyhjäämällä koko kaappisi sisällön (eli siis kuvainnollisesti räjäyttämällä vaatekaappisi) niin pohdi hetki, mihin tähtäät.


Kirkasta tavoitteesi- miltä Unelmiesi vaatekaappi näyttää ja tuntuu?

Voi olla että sinulla ei ole kovin paljon ylimääräistä vaatetta- silloin karsimisen sijaan tavoitteesi voi olla esimerkiksi oman tyylin ja vaatteiden yhteensopivuuden selkiyttäminen. Ehkä elämäsi on muuttunut viime aikoina ja olet vaihtanut työpaikkaa? Tällöin myös mahdollisesti työvaatetarpeesi on tänään erilainen kuin aiemmin- nyt on hyvä pohtia mikä oma aito,käytännön tarve erityyppisille vaatteille on.


Oletko sentimentaalinen vaatteiden säilyttäjä- et malta luopua mistään suosikkivaatteestasi vuosi(kymmeni)en jälkeenkään, vaikka ne ehkä eivät enää ole tyyliisi sopivia tai istu enää haluamallasi tavalla. Tai kerääkö kaappisi kaikkea muutakin sisäänsä kuin vaatetta eikä vaatteille jää riittävästi tilaa?Olipa tavoitteesi mikä vain, kirkasta se tänään. Sen perusteella tiedät suurinpiirtein, millainen urakka sinulla on edessäsi tulevien 7 päivän aikana.

Mikäli tiedät urakan olevan todella massiivinen, voit myös päättää käydä läpi vaatekaappiasi pienemmissä erissä- esimerkiksi jos tiedät omistavasi aivan liikaa kenkiä todellisiin tarpeisiisi nähden, ehkä haluat aloittaa niistä?


Huomenna kääritään hihat!
Comments


bottom of page